Галатасарай се хвърля в опити да откупува Мауро Икарди от ПСЖ


Галатасарай се хвърля в опити да откупува Мауро Икарди от ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

2288 0

Милионите привърженици на турския Галатасарай вече имат нов любимец в лицето на суперзвездата Мауро Икарди. Аржентинецът е в Истанбул под наем от ПСЖ, като след акостирането си направи силно начало с 3 гола и 1 асистенция в 5 мача за "лъвовете".

Той обаче засили още повече любовта на феновете, след като донесе победата в дербито с Бешикташ с два свои гола за крайното 2:1. Сега вече от ръководството на тима умуват как биха могли да си осигурят услугите му за постоянно. 

"Икарди се представя много добре, но само нашето желание да го задържим не е достатъчно. Не мисля, че сегашният му клуб иска да го продава", обясни президентът на Галатасарай Дурсун Озбек.

"Мауро е опитен футболист и показа, че може да ни е полезен. В зависимост от финансовите ни възможности и това дали ще се договорим с Пари Сен Жермен, ще направим опит да го купим", добави Озбек.

Към този момент от турския гранд заплащат на футболиста едва 750 000 евро на година, като останалите шест милиона от годишната му заплата биват поети от ПСЖ, който държи правата му. 

Вижте още кои други звезди привлече Галатасарай през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички