Ето кой ще изпълнява дузпите в ПСЖ


Ето кой ще изпълнява дузпите в ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

3245 0

Сапунената драма между Единсон Кавани и Неймар за това кой да изпълнява дузпите в ПСЖ ще бъде решена не от кой да е, а лично от президента на тима Насер Ал Хелайфи, информират медиите във Франция.

Широко популяризираният скандал между двете звезди на френския гранд доведе до сериозни проблеми за старши-треньора Унай Емери, който не пожела да се намеси, докато играчите му бяха близо дори до сбиване. Това е наложило и намесата на президента.

Той е привикал двамата на среща, която ще се проведе до края на седмицата, за да се разберат голмайсторите за отношенията помежду си. Освен това според информация на "Radio Monte Carlo", Хелайфи ще избере "дузпаджията" на ПСЖ и това ще бъде Единсон Кавани. Причината - по-дългият стаж на уругваеца в клуба.

Дълги години бившият ас на Наполи беше в сянката на Златан Ибрахимович, а в ПСЖ не искат Кавани отново да изпадне в ситуация, в която не се чувства на мястото си в столичния клуб. Неймар ще трябва да се задоволи с това да е заместник на Кавани при изпълнението на дузпи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички