Балотели със загадачен коментар за конфликта между Неймар и Кавани


Балотели със загадачен коментар за конфликта между Неймар и Кавани

1996 0

Нападателят на Ница Марио Балотели коментира загадъчно конфликта между нападателите на Пари Сен Жермен Неймар и Единсон Кавани. Двамата се скараха на два пъти по време на двубоя с Лион заради претенции кой трябва да изпълнява преките свободни удари и дузпите.

В единия случай се намеси и Дани Алвеш, който взе топката и я даде на сънародника си да бие фаула. По-късно Кавани надделя в спора с Неймар кой да изпълни дузпата в 79-ата минута. Ударът на уругваеца от бялата точка бе спасен от вратаря на гостите.

"Ти не трябва дори да го питаш дали да биеш", написа Балотели в социалните мрежи. От това обаче не се разбира дали Балотели подкрепя най-скъпия футболист в света Неймар, или пък Кавани, който е в ПСЖ от 2013 г. и има 139 гола за отбора.

Авторитетни френски медии писаха, че след мача в съблекалнята двамата почти са се сбили, но са били разтървани с много мъки от капитана Тиаго Силва и Маркиньос. Според L'Equipe, причина за конфликта са пари. В контракта на Кавани има клауза, съгласно която уругваецът ще получи около 1 млн. евро, ако стане голмайстор в Лига 1 този сезон. Предполага се, че подобен пункт е включен и в договора на Неймар, но за по-висока сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички