Емери: Аз ще решавам за дузпите, ако Неймар и Кавани не се разберат


Емери: Аз ще решавам за дузпите, ако Неймар и Кавани не се разберат
Снимка: Guliver/GettyImages

1171 0

"Неймар и Кавани ще бият дузпите за Пари Сен Жермен, но ако двамата не се разберат, аз ще решавам кой от двамата ще бъде изпълнителя", заяви треньорът на парижани Унай Емери. Кавани и Неймар влязоха в открит конфликт, видян от милиони телевизионни зрители по време на вчерашния мач между ПСЖ и Лион.

Тимът на Емери спечели двубоя с 2:0 с два автогола на футболисти на Лион. В един епизод от мача Дани Алвес взе топката и отказа да я даде на Кавани за изпълнение на свободен удар, а я предостави на Неймар. Уругваецът по-късно пък не даде на Неймар да изпълни дузпа, а ударът му от бялата точка бе париран от вратаря на Лион.

"В нашия отбор няколко играчи ще бият дузпите. Един от тях е Кавани, друг - Неймар. Те сами трябва да решат кой ще застава зад топката. След този мач ще решим въпроса за следващите дузпи в наша полза. Уверен съм, че и двамата са способни да бележат от дузпи, затова искам да се редуват. Ако Неймар и Кавани не успеят да се договорят, решението ще взимам аз. Не искам това да се превръща в проблем", сподели Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички