Емери: Трофеят в Шампионска лига е голямата ни цел този сезон


Емери: Трофеят в Шампионска лига е голямата ни цел този сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

967 0

"Спечелването на Шампионската лига е голямата цел на клуба през този сезон. Не знам дали сме фаворити, но с играчите, с които разполагаме, трябва да се доближим доста до трофея". Това коментира треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери.

Парижани започват днес участието си в най-престижния европейски клубен турнир с гостуване на Селтик, след като през лятото привлякоха суперзвездите Неймар и Килиан Мбапе.

"Чувстваме се добре и се справяме добре за момента, но в Шампионска лига винаги е трудно. Знам, че голямата отговорност е върху мен, защото разполагам със страхотни играчи, но в турнира има много добри отбори и Селтик е един от тях. Нашата цел е да стигнем далеч, атмосферата в съблекалнята е страхотна. Няма да е лесно, но сме готови", коментира Емери.

ПСЖ все още не е минавал 1/4-финалите в надпреварата, като през миналия сезон допусна шокиращ обрат срещу Барселона и отпадна на 1/8-финалите, въпреки че спечели първата среща в Париж с 4:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички