Държали семействата на Ди Мария и Маркиньос като заложници по време на мача с Нант


Държали семействата на Ди Мария и Маркиньос като заложници по време на мача с Нант
Снимка: Getty Images/Guliver

3302 0

Домовете на футболистите на ПСЖ Анхел ди Мария и Маркиньос са били ограбени по време на двубоя на парижани с Нант от Лига 1 снощи, съобщава ESPN. Според информацията семействата на двамата са били взети за заложници от крадците.

Това е и причината аржентинското крило да бъде заменено още в 62-ата минута. Спортният директор Леонардо е съобщил новината на Маурисио Почетино, който веднага извади от игра Ди Мария. Маркиньос остана на терена по време на целия мач, в който ПСЖ загуби с 1:2.

Различни източници дават различна информация за случилото се. "Радио Монте Карло" твърди, че ситуацията е преминала с изключително насилия. Според Марка обаче съпругата и децата на Ди Мария не са пострадали. Полицията в Париж започна да разследва инцидентите.

„Има разочарование от загубата на три точки, но отборът беше загрижен за други неща, за които вероятно вече знаете. Това не е оправдание, но играта ни не беше толкова енергична, както преди.

След мача разговаряхме с играчите, но не и за това, което се случваше на терена. Извън футбола има ситуации, които трябва да бъдат обмислени", коментира Почетино след мача.

Повече за мача на ПСЖ срещу Нант прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички