Рамос и Навас представяха ПСЖ на сафари в Руанда (СНИМКИ+ВИДЕО)


Рамос и Навас представяха ПСЖ на сафари в Руанда (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2342 0

Кейлор Навас, Серхио Рамос, Юлиан Дракслер и Тило Керер посетиха Руанда за период от три дни заедно със семействата си като част от партньорството на френския клуб и Visit Rwanda. Футболистите, които бяха придружени от съпругите си, се насладиха на природата и пейзажите на африканската страна, която се разрасна най-много през последните години, за да се превърне в най-посещаваната на африканския континент.

 

Това посещение на играчите е плод на споразумението, което беше подписано през 2019 г. между Руанда и Пари Сен Жермен, което има за цел да споделя общи ценности и ангажимент да предложи невероятни преживявания, за да запознае Руанда с феновете на Пари Сен Жермен . Споразумението се върти около три стълба: културна и художествена синергия, общия вкус за върхови постижения и развитието на футбола. Всъщност миналата година ПСЖ откри новата си академия в Руанда , за да подкрепя млади местни таланти. 

„ Горди сме да приветстваме играчите на Пари Сен Жермен и техните семейства и че можем да им покажем най-доброто, което Руанда може да предложи. Това партньорство с ПСЖ означава много за нас и генерира осезаеми резултати от 2019 г. насам. Тези посещения са възможност да запознаем феновете на Пари Сен Жермен по целия свят с необикновената красота на нашата страна. Очакваме с нетърпение да посрещнем други играчи, легенди и привърженици на клуба в бъдеще и да им предложим екотуризъм на високо ниво", каза Клеър Акаманзи, Изпълнителен директор на Съвета за развитие на Руанда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички