Дейвид Бекъм е говорил с Лионел Меси за преминаването му в Интер Маями


Дейвид Бекъм е говорил с Лионел Меси за преминаването му в Интер Маями
Снимка: Getty Images

6055 0

Собственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм е провел разговори с Лионел Меси за потенциален трансфер на аржентинеца в МЛС, когато договорът му с Пари Сен Жермен изтече.

Шесткратният носител на Златната топка не можа да удължи престоя си в Барселона заради финансови обстоятелства и напусна каталунския клуб след брифинг и сълзи в очите си. Въпреки опцията да премине в Манчестър Сити, то ПСЖ спечели надпреварата за подписа на Меси, който акостира във френската столица като свободен агент.

Плеймейкърът парафира двегодишен договор с парижани, като към него има опция за трета. Според английската преса обаче кариерата на Меси до края ѝ вече е планирана, като Бекъм се е свързал с аржентинеца да дискутират бъдещото му преминаване в щата Флорида.

Mirror добавя, че Бекъм е уверен, че ще докара световна звезда в своя отбор, а преди да подпише договор с ПСЖ Меси е търсил имот в Маями.

Юношата на Нюелс Олд Бойс все още не е дебютирал за новия си отбор, но се очаква това да се случи на 29-и август срещу Реймс. А с какво Меси вече впечатли Килиан Мбапе, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички