Бивша френска звезда: Уморени сме от сагата с Мбапе - ще си тръгне ли? Добре ли се изходи?


Бивша френска звезда: Уморени сме от сагата с Мбапе - ще си тръгне ли? Добре ли се изходи?
Снимка: Getty Images

1884 0

Бившият френски национал - Еманюел Пти, изрази недоволството си от сагата с бъдещето на Килиан Мбапе. Той използва и нелицеприятни думи, за да покаже колко той и останалите французи са отвратени от непрестанните спекулации около звездата.

"Нямам представа какво решение ще вземе Мбапе в края на сезона, подобно на останалите 67 милиона французи. Сега има толкова много спекулации, толкова много разговори, споразумения и други подобни. Може би ще отиде в Мадрид, може би ще остане в Париж, може би ще отиде някъде другаде.

Мбапе в Реал може да е проблем

Ако Мбапе отиде в Реал Мадрид, това може да е проблем. Не само като заплата, но и като лидерство. Сега Белингам е страхотен, както и Винисиус, и ако отиде в Мадрид, ще трябва да играе като централен нападател, както наскоро в ПСЖ. Но всички знаем, че това не е най-добрата му позиция. Много въпроси, но никакви отговори.

Всички във Франция са уморени от сагата

Всички сме уморени във Франция - на всеки шест месеца винаги е една и съща история. Ще си тръгне ли? Ще остане ли? Ще си тръгне ли? Закусва ли добре тази сутрин? Добре ли ака?

Разбирам, че играчите също са раздразнени от тази ситуация, защото цялото внимание винаги е фокусирано върху Мбапе. Ние не говорим за ПСЖ, винаги говорим за Мбапе. Така че за някои играчи може да е предизвикателство да се справят с тази ситуация", анализира французинът, цитиран от "AS". Твърди се, че в Реал Мадрид Мбапе ще вземе легендарен номер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички