"Bild": Мбапе избра в кой клуб ще играе през сезон 24/25, втрещи с финансови апетити


"Bild": Мбапе избра в кой клуб ще играе през сезон 24/25, втрещи с финансови апетити
Снимка: Getty Images

19320 0

Нападателят на ПСЖ - Килиан Мбапе, е решил бъдещето си. Той иска да премине в Реал Мадрид и да завоюва Шампионска лига с тях, съобщава германският "Bild". Френският национал иска да печели по 70 милиона евро годишно от испанския гранд.

И това не е всичко, иска бонуси

Освен това, за да се присъедини към "кралете" без трансферна сума, 25-годишната звезда иска да получи 100 милиона евро под формата на бонус. Мбапе иска отделно и 25 милиона евро за майка си, която сега е в ролята на негов консултант на непълен работен ден.

Килиан иска и солидни бонуси за него и майка му

Така общо за 4 години в мадридския гранд семейство Мбапе може да спечели общо 400 милиона евро. Същата сума беше предложена на нападателя, за да удължи договора си с ПСЖ.

Ливърпул се "уплаши"

Разбирайки за финансовите апетити на Килиан и майка му, Ливърпул моментално са се оттеглили от надпреварата за подписа му.

Перес обаче мисли друго

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е готов да предложи на звездата само 35 милиона евро на години "чисти", за да спаси финансовия феърплей на Ла Лига. На "Бернабеу" смятат исканата от футболиста заплата за "нереална". А според слуховете Реал вече е предложил номера на легенда на Мбапе. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички