ПСЖ - Олимпик Марсилия по ТВ: Къде да гледаме дербито от Лига 1?


ПСЖ - Олимпик Марсилия по ТВ: Къде да гледаме дербито от Лига 1?
Снимка: GettyImages

1394 0

Френският шампион ПСЖ започна много колебливо сезона в местното първенство. Вече без Лионел Меси и Неймар, но и с впоследствие завърнал се в състава Килиан Мбапе: парижани са с осем точки след пет изиграни двубоя.

А сега срещу тях застава и големият съперник Олимпик Марсилия. Отборът е с една точка повече, а двата тима заемат съответно четвърта и пета позиция. Монако (11), Ница (12) и Брест (13) са с повече точки, но и мач аванс.

Марко Асенсио, Нуно Мендеш, Серхио Рико и Летелиер са аут за домакините от Париж заради контузии. Преснел Кимпембе пък ще е под въпрос до последно. Папе Гей изтърпява наказание от 4 месеца, като Руис и Сар също няма да са на линия за Олимпик Марсилия, но поради контузии.

В последните пет официални мача от това съперничество ПСЖ е стигал до победата в три случая, губил е веднъж (но за Купата на Франция) и един път двата тима са завършили при равенство. Само последният успех обаче идва категорично - с три гола разлика. Във всеки друг случай двата отбора са разделени от едно попадение (или 0).

Къде да гледаме ПСЖ срещу Олимпик Марсилия?

Сегашният им сблъсък ще се състои на "Парк де Пренс", като ще започне в 21:45 часа българско време. Той ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 3", като освен това ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички