Бербатов проговори за бъдещето си


Бербатов проговори за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

1426 0

Димитър Бербатов беше категоричен, че няма да завърши футболната си кариера в България, предаде репортер на БГНЕС.

Бившият национал коментира бъдещето си, като все още не разкри накъде ще потегли, след като Монако не продължиха договора му.

"В момента работим с моя мениджър и търсим вариант да видим накъде ще продължи кариерата ми. Не мисля да спирам и все още смятам, че имам какво да дам на футбола, затова, ако има подходящ вариант ще го обмислим.

В Англия имам много хубави спомени и съм бил дълго време, затова, ако има някакво добро предложение, защо не. Тепърва ще видим дали ще има нещо, когато дойде момента всички ще разберете къде съм".

Бербатов коментира и слуховете за трансфер в САЩ, като това решение не зависи само от него.

"Вече съобразявам нещата със семейството си, имам и две деца и не знам дали бих отишъл в САЩ, защото е далече, но в крайна сметка и това може да стане вариант.

Няма как да завърша кариерата си в България, защото когато човек е живял и играл толкова време в чужбина е свикнал на условията и работата там. И когато се върнеш и нивото не е това, на което си свикнал се създават излишни проблеми", каза Бербо.

Той коментира и футболната си Академия, като сподели, че вижда смисъл в инвестирането в подобни неща в България.

"Мисля, че в България има смисъл да се инвестира в детския футбол, ако знаеш как да го направиш. Академията си върви, но има неща с документация, които трябва да се уредят".

По повод предстоящия финал в Шампионската лига между Барселона и Ювентус, Берба каза, че е фен на Меси и за него каталунците са фаворитите за титлата.

"За мен Барселона е фаворит за спечелването на Шампионската лига, тъй като съм привърженик на Меси, но в крайна сметка е важно да видим хубав футбол", завърши Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички