Стенли съветва Бербатов за Уест Бромич


Стенли съветва Бербатов за Уест Бромич
Снимка: БГНЕС

1809 0

Димитър Бербатов се е съветвал със своя добър приятел Стилиян Петров за евентуалното си преминаване в отбора на Уест Бромич Албиън, твърди "България Днес". Това е един от двата отбора, които искат да върнат българския нападател във Висшата лига на Англия. Другият е новакът Борнемут.

Едно от неочакваните предимства на тима от Бирмингам Уест Бромич е именно Стилиян Петров. Стенли от години живее в този град. Гооляма част от кариерата му мина в местния Астън Вила, а сега е част от треньорския щаб на "виланите".

Ако Бербо приеме оферта та на УБА, той може дори да стане съсед на своя бивш съотборник в националния тим. Това е била една от основните причини Митко да се посъветва със Стилиян за избора си на нов отбор, но окончателно решение все още няма.

Бъдещето на бившия ни национал още е неясно. Това призна агентът му Емил Данчев. "Интерес има, но още е твърде рано да говорим за каквото и да било", заяви Данчев. - Първо трябва да свърши сезонът и да се отвори трансферният прозорец, за да може да се правят оферти. Едва тогава може да говорим за конкретен интерес, защото сега всеки може да си говори и пише каквото си поиска, а аз слухове не мога да коментирам".

Едно изглежда сигурно на този етап - Бербатов ще напусне Монако. В последните месеци той почти не играе. Договорът му с тима от княжеството изтича в края на сезона и няма изгледи да бъде подновен. Причините за това са напредналата футболна възраст на българина, високата му заплата и очакваното завръщане на Радамел Фалкао.

Според бивши съотборници на звездата в ЦСКА той бил склонен да приеме оферта от Англия, тъй като местната лига му е добре позната, след като игра за Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм, преди да се премести на средиземноморския бряг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички