Бербатов: Никой не очакваше подобно нещо!


Бербатов: Никой не очакваше подобно нещо!

3495 0

Димитър Бербатов беше един от героите на Монако по време на паметната победа с 3:1 на неговия тим над Арсенал на "Емиратс", с която "монегаските" се превърнаха в абсолютен фаворит за класиране напред към четвъртфиналите в Шампионска лига.

Той вкара втория гол в срещата, като това беше негово 13-о попадение в историята на турнира. Така той стана най-възрастният играч, стигнал границата от 13 попадения.

"Никой не очакваше подобно нещо, но ние винаги сме вярвали в нашите възможности. Успяхме да отбележим своите положения и това е невероятен резултат за нас. Арсенал е много опасен отбор, но тепърва ще мислим за следващия мач", коментира Бербатов.

"Ние сме много добър отбор, искахме да спечелим повече от тях, борихме се по целия терен, реализирахме нашите възможности. Съумяхме да се възползваме и заслужено спечелихме".

Все пак Бербатов подчерта, че той и неговите съотборници не могат да се чувстват сигурни за четвъртфиналите.

"Не вярвам, че отбор като Арсенал е способен да си позволи да подцени някой отбор. Ако са го направили, то това е лошо за тях. Не мисля за четвъртфиналите. Арсенал е много опасен съперник, но ние вярваме в нашите възможности и вярваме, че можем да се класираме напред", завърши българският стрелец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички