Балотели пак блести, направи за смях лидера във Франция (ВИДЕО)


Балотели пак блести, направи за смях лидера във Франция (ВИДЕО)

3259 0

Марио Балотели продължава великолепното си представяне с екипа на Ница във френската Лига 1. Италианският нападател отбеляза две от попаденията за внушителната победа с 4:0 над лидера и най-добре представящ се отбор от началото на сезона Монако.

ЩЕ ПИЕТЕ ЛИ ЕДИН ШОТ "БАЛОТЕЛИ"?

Балотели не участва в кръга през уикенда, защото получи почивка от треньора Люсиен Фавър, която явно му се е отразила по най-добрия начин.

Байс откри резултата за Ница в 17-ата минута срещу непобедения до този момент Монако, а в 30-ата Балотели отбеляза първия си гол, за да направи 2:0. Отново Супер Марио се разписа за 3:0 в 68-ата и можеше да запише хеттрик, ако не бе сменен 10 минути по-късно от Алесан Пле.

Именно Пле направи 4:0 в 86-ата минута, след като 120 секунди по-рано бе изпуснал дузпа. При нарушението в наказателното поле Бакайоко от състава на Монако получи червен картон.

Така след летящия старт и лидерската позиция в първите 5 кръга на Лига 1 и впечатляващия успех с 2:1 над Тотнъм в Шампионска лига, Монако бе унижен и остава с 13 точки, които му отреждат вече третата позиция.

Новият лидер е именно Ница с 14 пункта, а втори е ПСЖ с 13, след като във вторник надви с 3:0 Дижон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички