Разкриха шокиращата причина за провала на Балотели в Ливърпул


Разкриха шокиращата причина за провала на Балотели в Ливърпул

2641 0

Бившият нападател на Ливърпул Ел-Хаджи Диуф смята, че заради завистта на капитана Стивън Джерард, кариерата на Марио Балотели в Ливърпул се е провалила.

Балотели сложи край на сложните си взаимоотношения с Ливърпул след две години, като премина във френския Ница. Италианецът призна, че да подпише с "червените" е било най-лошото решение в кариерата му.

Още в дебютния си мач обаче Балотели се отчете с два гола и помогна на новия си отбор да победи с 3:2 Марсилия.

В своето време Диуф също имаше неуспешен престой в Ливърпул. За три години на "Анфийлд" той вкара само 3 гола във Висшата лига, след което напусна отбора. Според сенегалеца, на талантливите нови в Ливърпул им е било трудно да се докажат, тъй като капитанът на тима Стивън Джерард не може да приеме, когато там се появи някой по-добър от него.

"На Марио в Ливърпул не му се получи, тъй като Джерард постоянно говори за него много негативни неща, при това без да е притежавал такъв талант като на Балотели", заяви Диуф.

"Джерард е завистлив човек, който просто няма мъжки характер. Марио е добър човек, в който трябва да се вслушате. Той не е от тези момчета. които създават проблеми в съблекалнята", добави сенегалецът.

"Много неща за Марио хората просто си измислиха. За него говорят много и повечето от тези разговори са чист боклук", завърши Диуф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички