Арестуваха звезда на ПСЖ пиян зад волана


Арестуваха звезда на ПСЖ пиян зад волана
Снимка: Marca

5637 0

Звездата на Пари Сен Жермен Марко Верати стана поредният футболист, позволил си да шофира в нетрезво състояние. Именно в такъв вид италианецът е бил спипан от полицията във френската столица, арестуван и пратен в изтрезвителното, съобщават медиите във Франция.

Съобщава се, че с личния си автомобил Верати е развил скорост, двойно по-висока от допустимата. Показателите на алкохола в кръвта му също са били два пъти по-високи от нормалното. Това се е случило на 30 октомври.

От френския клуб реагираха с официално изявление по случая, в което споменаха, че футболистът се е извинил за инцидента пред треньорския щаб и ръководството на клуба. Парижани са предприели мерки, с които да накажат халфа, като ще го лишат от ежемесечния бонус за добро поведение, който получава заедно с всички съотборници.

БАРСЕЛОНА ПРАВИ НОВ ОПИТ ДА ПРИВЛЕЧЕ ВЕРАТИ

Медиите във Франция съобщават, че Марко Верати ще бъде лишен от шофьорска книжка за дълъг срок от време. Наскоро подобен инцидент се случи с френския вратар на Тотнъм Уго Лорис, който дори бе капитан на френския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички