Анхел Ди Мария посочи от какво е ОК да се откаже, за да спечели Шампионска лига с ПСЖ


Анхел Ди Мария посочи от какво е ОК да се откаже, за да спечели Шампионска лига с ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1444 0

През сезон 2013/14 аржентинецът Анхел Ди Мария вдигна трофея от Шампионската лига с тима на Реал Мадрид, но след като се присъедини към ПСЖ през 2015 г., този успех все му убягва...

През 2020 година парижани се изправиха срещу Байерн Мюнхен във финала за "Ушатата купа", но го загубиха с 0:1. Сега аржентинският национал направи любопитен коментар, относно това от какво е готов да се откаже, за да спечели за втори път трофея:

"Бих се отказал от 17-те ми трофея (б.р. - които има в кариерата), за да спечеля Шампионската лига с ПСЖ. Не сме далеч. Понякога не е задължително да играеш страхотно в Шампионската лига, за да я спечелиш. Би било много тежко да си тръгна от ПСЖ без да съм я спечелил", посочи Ди Мария пред "Telefoot" и след това коментира играта с новия си съотборник на клубно ниво Лео Меси:

"Това бе едно от нещата, които ми липсваха в кариерата - да играя на клубно ниво с Лео. От момента, в който той започна в големия футбол, до днес, той е най-добрият футболист в света и ще продължи да бъде такъв. Това, което той прави на игрището, никой друг не го може!", заяви креативният офанзивен играч на ПСЖ и Аржентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички