Андер Ерера даде обяснение за подигравката на ПСЖ към Ерлинг Холанд


Андер Ерера даде обяснение за подигравката на ПСЖ към Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1468 0

Футболистът на Пари Сен Жермен Андер Ерера заяви, че играчите на парижани не са сторили нищо лошо, когато са празнували елиминирането на Борусия Дортмунд от Шампионската лига. Играчите на френския шампион отнесоха доста критики, след като се подиграха на отпразнуването на гол на нападателя на „жълто-черните“ Ерлинг Холанд след последния съдийски сигнал на мача на „Парк де Пренс“.

Андер Ерера обаче оправда поведението на своите съотборници. „След първия мач Борусия Дортмунд празнуваха като луди и пуснаха няколко туита в официалния си акаунт, които нараниха нашето самочувствие. Те искаха да кажат, че не купуват звезди, а ги създават“, сподели испанският халф пред ‘Tiempo de Juego’. „Не е добре да ядосваш Неймар и Килиан Мбапе“, добави той.

Ерера коментира и бъдещето на двете големи звезди в тима на парижани. „Мбапе и Неймар категорично остават в ПСЖ, особено в ситуацията, в която се намираме сега. Отидох на вечеря с Неймар преди пандемията и той ми сподели, че е много отдаден на проекта. Каза ми, че никога не е бил толкова щастлив в Париж. Проектът „ПСЖ“ трябва да ги накара да се чувстват добре в Париж“, добави Андер Ерера.

А ето какво каза испанският халф по повод спечелването на титлата от парижани в Лига 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички