Александър Лаказет се подлага на операция на гласните струни


Александър Лаказет се подлага на операция на гласните струни
Снимка: Getty Images/Gulliver

999 0

Бившият нападател на Арсенал - Александър Лаказет ще се подложи на операция на гласните си струни, след като беше "без думи" от началото на лятото. 31 - годишният французин беше подиграван по-рано тази седмица за интервю, което даде след мача, в което гласът му звучеше различно.

Потвърдено е, че бившият артилерист страда от полип на гласните струни. Според L'Equipe, този проблем го е накарал да не може да говори нормално от няколко месеца. Той обаче не искал да се подлага на каквато и да е форма на операция, тъй като имал желание да играе във всеки мач Лион, към когото се присъедини отново за втори период след изтичането на договора му с Арсенал.

Сега се очертава международната пауза, като Лаказет ще легне под ножа в средата на следващата седмица. Времето на операцията означава, че той трябва да е готов да се завърне за домакинския мач срещу Пари Сен Жермен на 18 септември.

Лион започна сезона в Лига 1 с четири победи, едно равенство и две поражения от първите си седем мача, а Лаказет вече отбеляза четири гола и една асистенция за френския екип.

Вижте още: Ливърпул си спомни за Николай Михайлов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички