Ако всичко е по план: Убийствената 11-ка, с която ПСЖ ще гони целите си през новия сезон


Ако всичко е по план: Убийствената 11-ка, с която ПСЖ ще гони целите си през новия сезон
Снимка: Getty Images

1994 0

Ако всичко върви по план на трансферния пазар, ПСЖ ще има много мощен състав за следващия сезон. Въпреки че се раздели с Лионел Меси, френският шампион няма да усеща липсата на звезди през кампания 2023/24, както изглежда.

До момента парижани не се обявили нито едно лятно попълнение и дори не са официализирали раздялата си с треньора Кристоф Галтие или назначението на Луис Енрике на мястото му. Набелязаните играчи обаче, за които се смята, че преговарят с клуба, са доста силни.

Сред новодошлите в Париж се очаква да бъдат Люка Ернандес от Байерн Мюнхен, Марко Асенсио от Реал Мадрид, Бернардо Силва от Манчестър Сити. Ето как се очаква да изглежда стартовата единадесеторка на испанския наставник:

Джанлуиджи Донарума - Ашраф Хакими, Маркиньос, Люка Ернандес, Нуно Мендеш-Марко Верати, Бернардо Силва, Канг-Ин Лий-Марко Сенсио, Неймар, Килиан Мбапе.

Разбира се, големият въпрос е дали суперзвездата Килиан Мбапе ще присъства в този състав, или не. Отдавна се говори, че той е пред трансфер в Реал Мадрид, а ето какво гласи най-актуалният слух за Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички