Агентът на Ибрахимович: Висшата лига много ще му отива


Агентът на Ибрахимович: Висшата лига много ще му отива
Снимка: Getty Images/Guliver

3645 0

Агентът на Златан Ибрахимович Мино Райола не изключи възможността шведската звезда да премине в клуб от Висшата лига след края на сезона. Райола е уверен, че Премиър лийг отлично ще пасне на клиента му.

Слуховете упорито свързват 34-годишния футболист с трансфер в американската лига или в английското първенство през лятото. Райола потвърди в интервю за "Sky Sports", че в края на сезона Ибрахимович ще бъде свободен агент и може да заиграе в Англия.

"Бих искал да го видя във Висшата лига. С неговата сила, мощ, техника и мания по футбола, Златан ще изглежда страхотно във Висшата лига и нейните препълнени стадиони", каза агентът.

"Сега е трудно да се твърди нещо, тъй като Златан очаква за първи път да стане свободен агент и след това да реши какво ще прави занапред. на масата ни има много оферти, но той още нищо не е решил", допълва Райола.

"Може ли да отиде в Англия? на теория - да, защото Златан ще бъде свободен агент, а във Висшата лига със сигурност ще се намерят клубове, заинтересувани от него. Къде ще се окажем накрая - наистина не зная", споделя той.

Райола разкри, че клиентът му няма да напусне ПСЖ през зимата. "Златан иска да остане в клуба, а и в клуба искат Златан да остане. Той е много привързан към ПСЖ и няма да напусне през зимата", категоричен е агентът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички