Звезда на ПСЖ получи разрешение да си търси нов отбор


Звезда на ПСЖ получи разрешение да си търси нов отбор
Снимка: Gulliver/GettyImages

2335 0

"Sky Sports Deutschland" и "L`Equipe" твърдят, че ръководството на ПСЖ е имало разговор със звездата на тима Юлиан Дракслер, който е получил разрешение да си търси нов отбор. Треньорът Унай Емери също е одобрил решението.

23-годишният немски национал пристигна в Париж от Волфсбург през януари тази година, но място за него в звездната селекция вече няма. Атакуващият футболист се вписа идеално в тима, като се разписа в дебюта си за Купата на Франция срещу Бастия, а няколко дни по-късно дебютира с попадение и в Лига 1, като се разписа за успеха с 1:0 над Рен. В първите си 5 мача той вкара 4 гола, включително и  в първото си участие за ПСЖ в Шампионска лига срещу Барселона. До края на кампанията той не впечатли толкова много, но никой не подозираше, че в края на лятото той ще бъде помолен да напусне.

След пристигането на Неймар обаче място за Дракслер вече няма, като плановете на Емери ще се въртят главно около бразилеца. От началото на сезона в Лига 1 се изиграха два мача, като в нито един от тях наставникът на парижани не заложи на немския национал. За сега най-голям интерес към Дракслер има от Байерн Мюнхен, Арсенал и Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички