Усман Дембеле е на път да разруши мечтата на Неймар


Усман Дембеле е на път да разруши мечтата на Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

8342 0

Сделката между ПСЖ и Барселона за Неймар е по-близко до своя край от всякога. Вече и трите страни обявиха, че футболистът няма желание повече да се подвизава с екипа на парижани и мечтае за връщането си на "Камп Ноу". За момента обаче изглежда, че липсват финалните договорки между двата европейски колоса, които пречат на Ней да облече отново екипа на каталунците.

Днес "L`Equipe" пише, че френският първенец иска да вземе Усман Дембеле като част от сделката. Изданието пише, че ръководството на парижани държи френският национал да стане част от тима, където ще може да работи и с треньора си от Борусия Дортмунд Томас Тухел.

Желанието на ПСЖ е било да вземе 100 милиона евро плюс двама играчи, като се вярва, че става въпрос за Филипе Коутиньо и Нелсон Семедо. От Барселона обаче са отказали тази възможност и търсят друг вариант за решението на сагата.

От своя страна Неймар е готов да изпълни едно от най-големите изисквания на Барселона, само и само да се върне на "Камп Ноу". Какво е то може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички