Тухел с коментар за "войната" на феновете срещу Неймар


Тухел с коментар за "войната" на феновете срещу Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

2154 0

Треньорът на ПСЖ - Томас Тухел, говори относно нападките на феновете на френския шампион към звездата на тима - Неймар. Той призна, че разбира техния гняв. Припомняме, че 27-годишният атакуващ футболист бе оставен извън състава на тима за началото на защитата на титлата.

"Сложно е. Не знам какво да кажа. Видях случилото се на телефон на колега, защото по време на мача не съм чул какво се пее. Дали мога да ги разбера? И да, и не. Той, все още, е наш играч. Мой играч. А аз защитавам играчите си. Той е в моята съблекалня. Разбирам, че не всеки харесва това, което той прави и говори. Винаги би липсвал, защото може да намери решения, на които само той е способен" - призна Тухел.

Иначе ПСЖ започна с победа в Лига 1, като надделя над Ним с 3:0. Единсон Кавани откри от дузпа през първото полувреме, а Мбапе и Ди Мария оформиха крайния резултат през втората част. Междувременно, треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви, че нищо не се знае и не е изключено Неймар да акостира при "белия балет" още през това лято. Вижте повече в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички