Трансферна бомба от Испания: Мбапе подаде молба за трансфер?

Голямата звезда на Пари Сен Жермен и основен реализатор през миналия сезон - Килиан Мбапе, е предприел крути мерки спрямо клубаси. Според информация, представена в испанското предаване "Хугонес", Килиан Мбапе е подал молба за трансфер и иска час по-скоро да напусне "Парк де Пренс".

Информацията идва две седмици след странните думи на френския ас, че е "време за нов проект", индикирайки че иска да напусне още тогава. Сега той е предприел следващата крачка и негови представители са заявили пред ръководството на шампиона категоричното желание на Мбапе да напусне.

В Испания: Реал Мадрид разпродава седем играчи на стойност 300 млн. евро

Реал Мадрид планира да продаде свои играчи за повече от 300 млн. евро и иска да вложи тази сума за покупката на нови играчи, съобщава AS. Мениджъ...

Като основна причината за желанието му е тотално разбитата съблекалня и противопоставянето между френски и бразилски футболисти. Освен това Мбапе осъзнава, че вече е изчерпан в местната Лига 1 и иска по-голямо предизвикателство. Също така едва ли играчът е останал доволен от последнте коментари на Тухел спрямо Мбапе (вижте какви са те тук).

Още по темата

Please select answer!