Сравниха Ибрахимович с главен герой от един от най-касовите филми


Сравниха Ибрахимович с главен герой от един от най-касовите филми
Снимка: Getty images/Gulliver

1451 0

Суперагентът Мино Райола отдели няколко минути на "Гадзета дело Спорт", въпреки че в момента е във ваканция. Причината той да бъде безпокоен нонстоп от медиите е Златан Ибрахимович, чийто договор с ПСЖ изтича и през лятото шведският таран ще смени клубната си принадлежност.

Агентът е категоричен, че голмайстор №1 в историята на ПСЖ се намира в страхотна форма и ще продължи да играе на топ ниво, независимо че вече е на 34 години. Той дори направи страхотно сравнение с един от най-популярните главни герои в киноиндустрията за последните 10 години - Бенджамин Бътън.

ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЧ С ПОСЛАНИЕ КЪМ АЙФЕЛОВАТА КУЛА

"Златан е точно като Брад Пит, когато играеше ролята на Бенджамин Бътън - човек, който е по-млад с всеки изминал ден. С неговото психологично и здравословно състояние, той може да играе поне още 5 години на високо равнище. Какво е неговото бъдеще? Изборът ще бъде много специален", коментира Райола.

Очаква се бъдещето на Златан Ибрахимович да стане ясно преди старта на Евро 2016, за да може нападателят да се концентрира изцяло върху изявите си с националния тим на Швеция.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички