Топ клуб от Висшата лига поиска открито Златан Ибрахимович


Топ клуб от Висшата лига поиска открито Златан Ибрахимович
Снимка: Gulliver/ Getty Images

3936 0

Един от отборите във Висшата лига на Англия открито пожела Златан Ибрахимович в състава си. Собственикът на Уест Хям Дейвид Съливан съобщи, че много би искал през следващия сезон шведският тарана да оглави нападението на "чуковете".

Босът на лондончани е категоричен, че това е най-добрата селекция на отбора от години и през лятото ще бъде инвестирана сериозна сума на трансферния пазар, за да бъде Уест Хям конкурентоспособен на останалите отбори в челото на Висшата лига. Както е известно, "чуковете" са напът да се класират за Шампионска лига, ако успеят да задържат отличната форма, в която се намират.

Разкриха бъдещето на Арсен Венгер след жестоките критики

"Имаме около 10 трансферни цели за нападател, върху които ще се насочим през лятото. Най-голямата ни инвестиция ще бъде в намирането на нов звезден таран. Питате ме кого искам в Уест Хем ли? Златан Ибрахимович!", коментира Съливан.

"Много искаме този играч и ще опитам да го привлека. Въпросът е дали той самият ще иска да дойде в Лондон. Знам, че е на 34 години вече, но продължава да е един от най-добрите в света на поста си и това е неоспоримо", каза още шефът на Уест Хям.

Медиите на Острова обаче са сигурни, че Златан ще поеме в посока "Олд Трафорд", особено ако Жозе Моуриньо действително поеме Манчестър Юнайтед през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички