Официално: Томас Тухел подписа нов договор с ПСЖ


Официално: Томас Тухел подписа нов договор с ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

2110 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел удължи договора си с клуба до 2021-ва година, съобщиха шампионите на Франция днес. Предишният контракт на немския специалист изтичаше през лятото на 2020.

45-годишният Тухел имаше разочароващ първи сезон начело на парижани, въпреки че спечели с лекота титлата във Франция. Клубът обаче бе спрян в другите два домашни турнира - Купата на Франция и Купата на лигата, а истинският провал бе в Шампионска лига, където ПСЖ допусна шокираща загуба от Манчестър Юнайтед на осминафиналите на надпреварата.

Всичко това породи спекулации, че ръководството на клуба ще уволни Тухел и ще се опита да вземе на негово място Масимилиано Алегри, но днес бе сложен край на тези слухове. "Изключително радостен съм да удължа договора си с ПСЖ. Искам да благодаря на президента и целия клуб за доверието, които дават на мен и щаба ми. Това само подсилва амбицията ми да заведа този отбор на върха чрез много труд. Изключително благодарен съм и за подкрепата на феновете и съм сигурен, че най-доброто предстои за нашия клуб", коментира Тухел, след като подписа новия си контракт.

Съвсем наскоро пък Тухел сам увеличи спекулациите за напускане на Неймар и Мбапе, които са спрягани за Реал Мадрид - ето какво заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички