Неймар се завърна в ПСЖ и пристигна последен за тренировка


Неймар се завърна в ПСЖ и пристигна последен за тренировка
Снимка: Getty Images/Guliver

3323 0

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар най-после се завърна във френската столица рано тази сутрин. Както е известно, бразилецът мистериозно не се появи за началото на предсезонната подготовка на своя отбор, а от ръководството на парижани обявиха, че не знаят причината за неговото отсъствие и ще последват наказания.

Около 7:30 часа местно време Неймар кацна на летището в Париж, откъдето се отправи директно към тренировъчната база на отбора. Бразилецът допълнително подразни щаба на френския шампион, след като се появи последен на тренировката с известно закъснение.

Според информациите, Неймар е пристигнал около 10 минути след идването на Килиан Мбапе и наставника Томас Тухел. Очаква се в следващите дни Неймар да проведе разговори със спортния директор и негов сънародник Леонардо относно бъдещето на нападателя в отбора.

Припомняме, че Неймар не крие желанието си да напусне "Парк де Пренс", като следваща дестинация на най-скъпия играч в историята изглежда, че ще бъде неговия бивш клуб - Барселона. Очаква се в близко бъдеще в Париж да пристигне и бащата на Неймар, който също да проведе разговори с шефовете на ПСЖ.

Междувременно стана ясно, че властите в Испания разследват Неймар за финансови измами в особено големи размери (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички