ПСЖ обяви точната сума, която иска от Барселона за Неймар


ПСЖ обяви точната сума, която иска от Барселона за Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

10572 0

От Пари Сен Жермен искат да се разделят с Неймар, но държат да получат 250 млн. евро за звездата си. И Реал Мадрид, и Барселона са свързвани с бразилеца, като се смята, че е по-близо до "Камп Ноу".

Едно от предизвикателствата пред каталунския клуб е, че парижани предпочитат да продат Неймар на някой друг отбор, тъй като отношенията между двата клуба не са никак добри. Предвид обаче трудността да намерят купувач за нападателя, от ПСЖ склониха да преговарят и с Барселона. След подписването на каталунците с Гризман за 120 млн. евро сума от 250 млн. евро изглежда непосилна за испанския шампион.

Барселона се опита да изкуши ПСЖ с няколко свои играчи, но единственият от когото се заинтересоваха е Фелипе Коутиньо. Пристигането пък на Неймар би означавало, че някой измежду Дембеле, Суарес и Гризман ще остане на пейката. Към този момент изглежда, че от "Камп Ноу" ще се съгласят на сделка пари плюс Коутиньо, въпреки че сумата за Неймар е нереалистично завишена, предвид ситуацията.

Междувременно се появи информация, че капитанът на Барселона Лионел Меси е позвънил вчера на бразилеца, за да го помоли за нещо. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички