"Неймар може да се пенсионира в ПСЖ"


"Неймар може да се пенсионира в ПСЖ"
Снимка: Getty Images/Guliver

8989 0

През това лято голямата звезда на световния футбол Неймар не успя да се завърне в Барселона. Желанието на играча бе да напусне ПСЖ и да се върне на "Камп Ноу", от където сам си пожела да си тръгне през 2017 година.

В крайна сметка обаче двата европейски гранда не се договориха и сделката се провали. Очаква се тя да бъде в "действие" отново през лятото на 2020 година. Президентът на испанската Примера Дивисион Хавиер Тебас обаче загатна каква може да е била причината за незавършената сделка.

"Винаги е хубаво, когато виждаш подобрението. Ако Неймар се бе върнал в Испания, това щеше да е подобрение. Ако не се върне в бъдеще обаче не е проблем, защото нашето първенство ще продължи да расте. Да, двата отбора не се разбраха, но е възможно и Неймар да се "пенсионира" в ПСЖ, ако не реши да намали драстично заплатата си", сподели Тебас.

Президентът на Барселона Хосеп Мариа Бартомеу пък коментира възможността Ней да заиграе в тима от зимата. Повече по темата ще откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички