Монако скъса официално с Анри и върна обратно Леонардо Жардим


Монако скъса официално с Анри и върна обратно Леонардо Жардим

3121 0

Монако официализира раздялата с Тиери Анри и обяви кой поема отбора. Това е Леонардо Жардим, който бе начело на "монегаските" преди Анри. Той се завръща на треньорския пост в Монако с договор за 2,5 години, съобщават от клуба.

Това се случва едва три месеца, след като бе уволнен и сменен от Тиери Анри. Жардим бе уволнен през октомври, за да бъде заменен именно от Анри, но легендата на Арсенал не успя да извади отбора от кризата и записа  само 4 победи от 18 мача с Монако.

"Тиери Анри е футболна легенда, но поради много неблагоприятната комбинация от различни обстоятелства, включително и много контузии на нашите играчи, бе възпрепятстван бързо и ефективно да изведе екипа от кризата. Изразяваме своите благодарности към Тиери Анри за приемането на това предизвикателство. Вероятно имаше нужда от повече време, за да изпълни плановете си. Ние обаче, за съжаление, този път нямаме такова. Трябва да действаме незабавно", се пише в част от изявлението на Монако.

Вижте в този материал за какво съжалява Анри след заемането на треньорския пост в Монако.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички