Анри съжалява, че Мбапе не е останал в Монако


Анри съжалява, че Мбапе не е останал в Монако
Снимка: Getty images/Gulliver

1725 0

Треньорът на Монако Тиери Анри засипа с похвали Килиан Мбапе и сподели, че би искал талантливият французин да бе останал в редиците на ,,монегаските“. Бившият футболист на Арсенал и Монако Анри пое тима от княжеството след уволнението на Леонардо Жардим, но вече пет двубоя не познава вкуса на победата при две равенства и три поражения. 

"Франция има своята звезда в лицето на Мбапе. Той е невероятен и нека всички се радваме, че той играе в Лига 1. Щеше ми се да бе останал в Монако, тогава мачът с ПСЖ щеше да бъде по-лесен за нас. Какво може да кажем за Килиан Мбапе? Всички говорят за неговия дрибъл, но аз искам да отлича неговата интелигентност на терена, това е нещо рядко срещано за неговата възраст", заяви бившият френски национал.

Той спечели световната титла с ,,петлите“ през 1998 година на домашния Мондиал е на мнение, че титлата на французите на изминалото Световно първенство в Русия, трябва да донесе Златна топка за някой от националите на Дидие Дешан. ,,Мисля, че ще бъде срамно, ако играч на Франция не триумфира с най-престижното индивидуално отличие, като изключим Азар, който бе изключителен във фаза защита и при контраатаките", допълни Анри. 

Футболните детективи от Football Leaks разкриха, че през миналото лято Реал Мадрид са били готови да платят огромна сума за Мбапе, но той е предпочел ПСЖ - ето каква е била сумата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички