Мбапе отвя Неймар по популярност сред феновете на ПСЖ


Мбапе отвя Неймар по популярност сред феновете на ПСЖ
Снимка: Guliver/Getty Images

3342 0

Френският институт за независими изследвания "Odoxa" проведе социологическо проучване сред французите на тема футбол. То установи, че броят на хората, които симпатизират на Пари Сен Жермен е нараснал с 9%. Цели 43% от запитаните са изразили положителното си отношение към клуба. Процентът е много по-висок сред футболните фенове - 62% от тях подкрепят ПСЖ, като броят им е нараснал с 13% за последните 2 години.

ФРЕНСКО-БРАЗИЛСКАТА ДОМИНАЦИЯ В ПСЖ ПРАТИ КАВАНИ В ДЕПРЕСИЯ

За най-популярен играч е бил признат 19-годишният Килиан Мбапе, чийто рейтинг на популярност е 61%. След него се нареждат другите нападатели в тима - Неймар (9%) и Единсон Кавани (7%). Любопитно е да се отбележи, че миналата година френският национал отстъпваше по популярност на бразилеца - 23% срещу 28%.

Припомняме, че в разгара на слуховете за възможното завръщане на Неймар в Барселона журналистът Марсело Бехлер обяви, че бразилската звезда се бои да не остане в сянката на 7 години по-младия от него футболист. Изглежда, че Мбапе вече е оставил Неймар далеч зад себе си по популярност. Ето как Неймар отговори на спекулациите, че се завръща в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички