Мбапе е съгласен да играе в Реал, но постави голямо условие


Мбапе е съгласен да играе в Реал, но постави голямо условие
Снимка: Getty Images/Guliver

5788 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е съгласен да продължи кариерата си в Реал Мадрид. Според "OK Diario" французинът обаче е поставил важно условие пред ръководството на испанския гранд, за да приеме офертата им. 20-годишният играч иска да бъде голямата звезда на мадридчани. По-конкретно Мбапе е поискал новият проект в Реал, който ще стартира със завръщането на Зинедин Зидан на треньорския пост, да бъде граден около него.

Междувременно във Франция разгласиха думите на роднина на 20-годишния Мбапе, които със сигурност ще се харесат на ръководството на "Белите". Според него през 2017 година нападателят е казал: Ако отида в Реал на 18 години, какво ще правя на 23?!". Въпросният роднина заявил също, че "Мбапе се вижда да играе в Реал Мадрид", пише "Le Journal du Dimanche".

През настоящия сезон звездата вкара 30 гола и даде 15 асистенции в 34 мача за парижани. Според слуховете привличането на Мбапе в Реал е било едно от условията, посочени от Зинедин Зидан, за да се върне на "Сантяго Бернабеу". Кои са другите му условия - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички