Мбапе е новият любимец на феновете на ПСЖ

20-годишният Килиан Мбапе е новият любимец на привържениците на ПСЖ. Поне това показва продажбата на фланелките за френския шампион. След Мбапе се нарежда уругвайската звезда Единсон Кавани.

Това, до голяма степен, се дължи на случилото се това лято около Неймар. Бразилецът нееднократно и в прав текст заяви, че не желае да остане в клуба, което неминуемо е настроило феновете срещу него. Освен това, фланелки на бразилеца е трудно да се намерят, тъй като броят им е изключително ограничен.

Вижте с коя част от тялото бе нарисуван Неймар (ВИДЕО)

Суперзвездата на ПСЖ - Неймар, постоянно попада под светлините на прожекторите, дори да не е на футболния терен. Името му е достатъчно популярно,...

Това само потвърждава информациите, че от ПСЖ възможно най-скоро ще се отърват от ексцентричния играч. Очевидно, новото лице на френския шампион ще бъде Килиан Мбапе. Въпреки крехката му възраст, той се е доказал като изключително стойностен футболист и със сигурност е един от най-качествените съвременни такива. Нито един от 3-мата обаче няма да бъде налиния за двубоя срещу Реал Мадрид от Шампионска лига. Вижте защо, както и кои други ще отсъстват - в този материал на Sportlive.

Още по темата

Please select answer!