Майката на Мбапе започна да урежда трансфера му в Реал Мадрид


Майката на Мбапе започна да урежда трансфера му в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2481 0

Звездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, е силно желан от Реал Мадрид и провала на "белия балет" да го привлекат в последните няколко години далеч не ги е отказало. Това означава, че тази драма ще обикаля футболния свят поне до следващото лято.

Още от сега започват да се разкриват различни планове на мадридския клуб, чрез които да се споразумее с парижани за сделката. El Chiringuito твърди, че майката на Мбапе, която заедно с неговия баща действат като агенти, се е свързала с Реал относно възможността синът ѝ да премине на "Сантяго Бернабеу".

Тя е завила пред "белия балет", че Мбапе има намерение да откаже всяко едно предложение на ПСЖ за удължаване на договора. По този начин ще опита да окаже натиск върху клуба и да му позволи да подпише с Реал. Френският национал има още три години от настоящото си споразумение и всичко зависи от това как ще минат преговорите между двата клуба. Още през следващото лято от Мадрид ще опитат да осъществят мечтата си и да подпишат с една от големите си трансферни цели.

А каква оферта се очаква да направи Флорентино Перес за играча - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички