Истинска лудница: Манията на Перес по Мбапе води до баснословна оферта от Реал Мадрид


Истинска лудница: Манията на Перес по Мбапе води до баснословна оферта от Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

5804 0

Несполучливият опит на Реал Мадрид да привлече Килиан Мбапе през лятото на 2018-а година няма да спре Флорентино Перес да преследва френската суперзвезда през следващите години. Самият играч никога не е криел намеренията си да играе на "Сантиаго Бернабеу", но от Монако наскоро разкриха, че Мбапе е пожелал първо да премине през ПСЖ, тъй като е израснал именно във френската столица. Трансфер в Реал обаче винаги е бил на дневен ред. 

Поради тази причина Реал Мадрид не се отказва от опитите си да откупи Мбапе от френския гранд, като се има предвид и факта, че там нещата не се развиват по оптимален начин заради обтегнатите отношения по оста треньорски щаб - лидери на отбора. И "Ле Паризиен" информира, че "кралете" са готови да предложат изумителните 400 милиона евро, само и само да имат световния шампион в състава си. 

Сумата е почти два пъти по-висока от рекордния трансфер на Неймар от Барселона в ПСЖ срещу 222 милиона евро. Това само демонстрира категоричната визия на Флорентино Перес, че именно Мбапе е големият наследник на Кристиано Роналдо и Лионел Меси и той може да изведе Реал Мадрид до следващите големи успехи на най-титулувания тим в Шампионска лига. 

Мадридчани се опитаха да привлекат Мбапе през лятото. Тогава предложението на "белите" беше основано около сума в региона на 100-150 милиона и правата за Гарет Бейл, но ръководството на ПСЖ категорично отказа. Реал Мадрид обаче не е единственият клуб, който ще "атакува" с всички възможни средства привличането на френската суперзвезда. Отлично предложение за Мбапе предлага и Барселона (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички