Какво му става?! Неймар едва не се сбил със съотборник


Какво му става?! Неймар едва не се сбил със съотборник
Снимка: Getty Images/Guliver

3025 0

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар се забърка в пореден скандал. Той все повече засилва нападателя към изхода във френския гранд. Според "Le Parisien" бразилецът се е скарал със съотборника си Юлиан Дракслер и едва не са се сбили. Инцидентът е станал след загубата от Монпелие с 2:3. Според изданието Неймар е отправил грозни думи към немския футболист.

"В съблекалнята са много недоволни от Неймар, който е изказал претенции към Дракслер. "Кой си ти, за да говориш така с мен, ти нищо не правиш, само даваш пасове назад", казал той. Напрежението е нараснало, а на треньора Томас Тухел му се е наложило да разтървава играчите. Намесил се е и спортният директор Антеро Енрике", пише "Le Parisien".

Наскоро Неймар извърши голяма глупост, заради която е заплашен не само от голямо наказание, но и от спиране на повиквателните от бразилския селекционер Тите. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички