Френски специалист: Неймар и Мбапе скоро ще играят за друг отбор


Френски специалист: Неймар и Мбапе скоро ще играят за друг отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

2212 0

Френският специалист Жулиен Лоренс, който е част от панела от експерти на BBC Radio, който води предаването "Euro Leagues Football Show", е категоричен, че звездите на ПСЖ Неймар и Килиан Мбапе скоро няма да играят за френския шампион.

Лоренс смята, че това важи с пълна сила за бразилския магьосник. Освен това той е категоричен, че бившата звезда на Барселона може да премине само в един отбор - Реал Мадрид.

"Не мисля, че Неймар ще премине в Реал Мадрид през лятото на 2018 година, но вярвам, че това ще се случи - по всяка вероятност през 2019 година. 100% съм убеден, че той ще играе за Реал Мадрид", каза той в предаването на BBC.

"В даден момент от кариерите си, и Неймар, и Мбапе ще играят за Реал Мадрид. Категоричен съм. Реал Мадрид е единственият достатъчно голям клуб за Неймар. Мисля, че това е и неговото желание. Гарантирам ви, че ще видим двамата да играят за "кралския клуб", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички