Дюгари разпиля Де Лихт: Повръща ми се от него


Дюгари разпиля Де Лихт: Повръща ми се от него
Снимка: Getty Images/Gulliver

8473 0

Бившият френски национал Кристоф Дюгари разкритикува защитника на Аякс Матайс Де Лихт, който знае, че иска да напусне холандския гранд, но изобщо не може да реши къде да продължи кариерата си. Повод за гнева на Дюгари стана слухът, че ПСЖ се е отказал от холандеца, след като той е поискал в договора му да бъде вписана по-ниска клауза за освобождаване.

"Поздравления за президента, поздравления за Леонардо, поздравления за вземащите решения. Уморен съм от този нов футбол. Не сте започнали да се занимавате с проекта, а вече искате освобождаваща клауза?", заяви французинът, цитиран от calciomercato.com.

"Каква е неговата идея? Какво му минава през главата? Ти си на 19 години и искаш 12,13, 14 или 15 милиона заплата на година. В един момент, какво ще се промени? Ще си купиш още една кола, по-голям апартамент, 10 метра повече за яхтата ти? Това е чисто финансов избор, това ме кара да искам да повърна. Де Лихт е отличен, много е добър. Но с такъв манталитет той няма да издържи. Не е възможно", допълни Дюгари. Вижте в този материал как той оплю Неймар преди малко повече от година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички