Дюгари попиля Неймар: Това момче плюе по ПСЖ! Възмутително!


Дюгари попиля Неймар: Това момче плюе по ПСЖ! Възмутително!
Снимка: Getty Images/Guliver

4859 0

Бившият нападател на Барселона и Милан и екс френския национал Кристоф Дюгари атакува звездата на Пари Сен Жермен Неймар, който в момента се възстановява след операция на крака в родната си Бразилия.

Този уикенд ПСЖ спечели титлата в Лига 1 в аванс, след като разби основния си конкурент Монако със 7:1. Неймар не взе участие в празненствата на колегите си, тъй като е в Бразилия. По това време обаче той публикува в социална мрежа снимка, на която гледа мача и едновременно с това играе покер в интернет. Феновете на френския клуб бяха разочаровани от него.

"Защо той не беше заедно със съотборниците си, ако залогът на този мач е била шампионската титла? Той беше помазан като лидер, а в отговор дори не се появи на този толкова важен мач. Не разбирам как ПСЖ може да позволи такова нещо! Как самият Неймар ще погледне в очите партньорите си? Той плюе на клуба с подобно поведение. Това е възмутително! Ако играеше за Барселона, със сигурност щеше да се върне в Каталуня в такъв момент", коментира Дюгари пред "RMC".

"Ако бях сега в ПСЖ, щях да му се ядосам. Не обичам играчи, които мислят само за себе си. Победите се печелят от отбора", добави французинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички