Буфон посочи изненадващата причина да премине в ПСЖ


Буфон посочи изненадващата причина да премине в ПСЖ

4126 0

Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Буфон назова изненадващата причина да премине във френския клуб. Както е известно, италианецът напусна гиганта Ювентус след 17 години в Торино.

"Играя в Париж, за да помогна на Неймар да спечели "Златната топка". Той притежава всичко, за да я спечели минимум два пъти. Нужно му е само да повярва в това", заяви Буфон пред Esporte Interativo.

БУФОН ОБЯВИ ИЗНЕНАДВАЩИЯ ВИНОВНИК ЗА ТОВА ДА ИГРАЕ И НА 40 Г.

Легендарният вратар говори и за това какво е да играеш с най-добрите в света. "Винаги ми е харесвало да играя с най-добрите футболисти. Мисля, че съм играл с най-добрите, въпреки че е очевидно, че не мога да играя с всички, иначе трябва да сменям отбора всяка година", коментира ветеранът.

"Разбира се, искаше ми се да поиграя с Кристиано Роналдо, но трябва да кажа, че една от причините да продължа да играя е позвъняването от ПСЖ, където играят Неймар и Мбапе. Те, заедно с Меси, са най-добрите играчи в света, както и Гризман. ПСЖ си поставя високи цели, а Неймар и Мбапе станаха две важни причини за моето решение", обясни Буфон.

Вижте кой според Буфон ще бъде следващият играч, който ще спечели пет пъти "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички