Босът на Лил: Ливърпул наистина иска Никола Пепе

Президентът на френския Лил - Жерар Лопес, потвърди информацията, че европейският клубен шампион Ливърпул се интересува от звездата на тима им Никола Пепе. Той обаче заяви, че мърсисайдци са преговаряли с играча, но не и с клуба.

"Знам, че е имало преговори с играча, но не и с клуба. В Ливърпул има футболисти на тази позиция, но зная, че те могат да купят играч, ако някой от тях напусне. Ние имахме две предложения преди Купата на африканските нации. Ще видим какво ще се случи след турнира", заяви Лопес, цитиран от RMC.

Три гранда ще се борят за подписа на сензация от Лига 1

Нападателят на Лил Никола Пепе, който се превърна в апетитна хапка за редица европейски грандове, ще напусне отбора в летния трансферен прозорец....

"Аз бях решен да разбера дали можем да направим нещо преди турнира, но агентите, с които сме в добри отношения, ни помолиха за малко време, за да разгледат други варианти. Пазарът си е пазар. Никога не съм казвал, че Пепе струва 80 милиона евро. В едно интервю казах, че той струва между 40 и 80 милиона. Това беше шега", допълни босът на Лил. Досега се смяташе, че интересът на Ливърпул към Пепе е фалшива новина. Вижте подробности в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!