Манчестър Юнайтед мъти водата за трансферна цел на Ливърпул и Юрген Клоп


Манчестър Юнайтед мъти водата за трансферна цел на Ливърпул и Юрген Клоп
Снимка: Getty Images/Guliver

14045 0

Медиите в Англия са сигурни, че голямата трансферна цел на Юрген Клоп и неговия Ливърпул за лятото е Никола Пепе. Офанзивният играч на Лил през 2019 година бе свързван с няколко от водещите отбори на Острова, но изданията във Франция са сигурни, че той ще премине на "Анфийлд".

Въпреки това днес се появи информацията, че големият съперник на Ливърпул Манчестър Юнайтед ще опита да провали трансферните планове на мърсисайдци. "La Voix du Nord" пише днес, че "чевените дяволи" са готови да предложат по-добри условия на Пепе, за да го отмъкнат под носа на Ливърпул. 20-кратните шампиони на Англия имат нужда от свежи нови попълнения, като Оле Гунар Солскяер иска да подсили атаката си, която през последната година не бе на нужното ниво.

Изданието обаче информира, че има и други желаещи национала на Кот Д'Ивоар. Това са Интер, Атлетико и ПСЖ, които са готови да дадат около 90 милиона евро за футболиста.

През това лято има голяма вероятност Филипе Коутиньо да напусне Барселона. Бразилецът е готов да се завърне в Ливърпул, но иска ли Ливърпул да си върне Коу четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички