Бивш френски национал: Мбапе май се неймаризира...


Бивш френски национал: Мбапе май се неймаризира...
Снимка: Guliver/GettyImages

1921 0

Бившият френски национал Кристоф Дюгари коментира изказването на Килиан Мбапе след мача на неговия Пари Сен Жермен срещу Брюж в Шампионска лига. 20-годишният французин вкара хеттрик в този двубой и заяви, че е искал да покаже на клуба, че без него ще се справят трудно.

"Аз се смутих. Тази малка фраза ме притеснява. останалата част от интервюто му е идеална, защото той говори за своите съотборници, за екипа. Но тази фраза ме обърка. Може би всичко е до това, че съм от друго поколение. Шокиран съм, че в днешния футбол колективът не е приоритет, че сега по-често мислят само за себе си. заради това се чувствам некомфортно", заяви Дюгари, цитиран от "RMC Sport".

"Може би съм доста суров с Мбапе. не казвам, че е лош човек, но той направи няколко изявления, в които се показа не в най-добрата си страна. Струва ми се, че той се е неймаризирал. Бих предпочел той да комуникира с Гуйе, Ерера или Ди Мария. С тях не е толкова интересно да се комуникира, с Неймар е по-весело, но все пак...", допълни бившият национал.

"Страхувам се, че надеждата за този човек се разпадна. Чувствам, че всичко може да протече не толкова добре. Фактът, че си добър, трябва да бъде коментиран от нас, а не от него самия", каза още французинът. Вижте в този материал пълното изказване на Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички