Най-лудата съдийска изцепка: Ритник и червен картон от рефер в Лига 1 (ВИДЕО)


Най-лудата съдийска изцепка: Ритник и червен картон от рефер в Лига 1 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1912 0

Със сигурност по отношение на най-лудите футболни истории от близкото минало една такава от френската Лига 1 веднага изплува в главите на привържениците. В нея главно действащо лице бе елитният рефер Тони Шапрон.

Той ръководеше двубой между Нант и ПСЖ през януари 2018 година. Всичко бе сравнително нормално през по-голямата част от двубоя, като парижани водеха в резултата след попадение на Анхел ди Мария в 12-ата минута.

Гостите правеха опасна контраатака в края на срещата, с която да удвоят аванса си и да затворят категорично мача, а съдията Шапрон спринтираше по посока голинията на Нант, когато случайно бе препънат от играча на домакините Диего Карлош.

Едно от най-основните правила за всеки арбитът е да остава спокоен при всяка ситуация и да взима безпристрастни решения. Той обаче първо опита да ритне футболиста, който го препъна, а след това просто му показа втори жълт картон, превърнал се в червен.

Карлос и всички останали от Нант бяха изключително изненадани от това решение. Коментатор на срещата Джонатан Пиърс също остана шокиран: "Мисля, че Тони Шапрон ще бъде в голяма беда след това. Това бе абсолютен инцидент, нямаше никакво намерение в действията на играча". Припомнете си случая във видеото по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички