Звездите на Манчестър Юнайтед умолявали клуба да подпише с Роналдо


Звездите на Манчестър Юнайтед умолявали клуба да подпише с Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

2168 0

Приятелски мач между Спортинг Лисабон и Манчестър Юнайтед през 2003 година отваря вратите на Кристиано Роналдо към големия финал. Тогава все още в Португалия 18-годишният футболист успява да впечатли "червените дяволи", а неговият тим печели с 3:1. Именно затова си припомня и бившият играч на Юнайтед Рио Фърдинанд и как всички в отбора поискали Роналдо. 

"Ние стояхме тогава в автобуса, чакайки изпълнителния директор и Алекс Фъргюсън, за да кажем, че трябва да подпишат с Роналдо. И след една седмица той вече беше наш играч. Още на тренировките се забелязваше, че имаше всички необходими качества и неговия невероятен талант. Това, което обаче го отличаваше от всички е кoлко много работеше върху таланта си", сподели Фърдинанд пред The Sun. 

Това, което изуми англичанина е броят хора, които били наети от Роналдо, за да следят неговото здраве и състояние. Въпреки всички твърдения за поругалеца, Фърдинанд заяви, че в никакъв случай той не се е държал като примадона в нито един момент и винаги в бил неизменна част от колектива. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички