Звездата на Манчестър Сити аут за месец


Звездата на Манчестър Сити аут за месец
Снимка: Guliver/Getty Images

1062 0

Голямата звезда на Манчестър Сити Серхио Агуеро ще отсъства от футболните терени, информират няколко английски източника.

Информацията обаче все още не е потвърдена нито от футболиста, нито от клуба, след като той получи травма в коляното още във 2' на двубоя срещу Евертън, спечелен с 1:0 от "гражданите".

Първоначалното съмнение беше за увреждане на връзки в коляното, като някои медии побързаха да го отпишат за целия сезон и дори коронясаха Челси за нов шампион.

Днес обаче "Mirror" и "Daily Mail" информираха, че аржентинският ас, отбелязал 14 гола през сезона, ще е аут за около месец.

"Mirror" се позовава на свои източници в клуба от "Етихад", докато "Daily Mail" цитира самия футболист, който пред приятели е споделил, че ще отсъства до края на годината, но ще е готов да се върне още в първата седмица на новата 2015.

От клуба запазват мълчание от момента на контузията насам. Със сигурност Агуеро няма да играе в Шампионска лига срещу Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички